O K H O V A T
(818) 918-2766 info@drneurola.com Mon - Fri: 9.00am - 5.00pm

Nfl szerencsejáték előzetesek

Overs hat-egy in Holds online játék ebben a szezonban, ráadásul 3-0 idegenben. Az új Browns valójában 0-3 ATS-t ér el a történelmükben három országúti játék mellett, három videojátékkal együtt. Unders valójában hat:1 a Creatures játékokban idén, amelyeknek öt zsinórban alulmaradnak. Az új Patriots 0-5 ATS-t mutat az elmúlt négy meccsen belül, mint az autópálya esélytelensége.A legújabb Dolphins valójában 5-0 ATS-szel áll szemben olyan csapatokkal, amelyek vesztes tényekkel küzdenek, 4-0 ATS-t, mert a népszerű, és ebben a szezonban 3-0 ATS-t fogsz lépni otthonodban.

  • Az egész 49,5-ről tömítetlen, lassabbra szerelve 47-re a kedd miatt, majd 47 és 46,5 között váltott.
  • Az azt jelenti, hogy a valószínűsége annak a kezdeményezésnek, hogy a játék esélyei miatt nagyobb durva helyzetbe kerüljön.
  • Nehezebb lenne birtokolni Goffot, hogy megmentse Detroitot az online játékot illetően, tekintettel arra, hogy nem rendelkezik kellő tudással az Ön körül, különösen amióta a D’Andre Quicket feldúlták.

Ez egy pár módja annak, hogy jól érezd magad egy vékonyabbal Cincynek, 51% ülőhely/58% készpénzért. Az új pénzvonal hasonló időtöltésnek örvend: 51%-os belépő/53%-os pénz van a Bengalson. “Ez valóban egy másik videojáték, amelyben véleményem szerint a vadonatúj “kutyánk” birtoklása lesz a győzelemig, csak az ugratókon múlik, és pénzkötelet fogsz szerezni” – mondta Degnon. “Konkrét rövidebb tétek az Eagles-re -6,5 a nyitás alatt, de nem elegendőek ahhoz, hogy 7-et üssön. Konkrét Alacsonyabb mint valutát húztam, és a teljes összeg 42,5-re csökkent.” A teljes 40,5-re zuhant, ami 37,5-re zuhant péntekre, 38-ra ment a vacsora órájában csütörtökön, felfelé pedig csütörtökön 37-re csökkent.

Sportingbet promóciós kód – Nfl 8. hónap páratlan és nyomok

A teljes látogatottság 41,5 volt közvetlenül a májusi nyitás után, majd július közepén tért vissza 41-re. A megoldás összege gyakorlatilag a 3. lépés/1. lépés és a készpénz közel 4/1. lépés a Steelers számára. Az egész nyáron befektetett összeg az ötvenben, mielőtt segítsen önnek 51 augusztus 23-ra. A teljes összeg negyvenkettővel ment, hogy 49,5-re jusson, augusztus 24-re 43,5-re, majd negyvenkettőre. tegnap.

Nfl Gaming Fashion

sportingbet promóciós kód

La sportingbet promóciós kód (5-11 SU/6-10 ATS) néhány nap 18-ba kerül egy több videojátékból álló SU csúszásért (1-3 ATS). Ami a nulla kis részben annak köszönhető, hogy nem a QB Justin Herbertnek köszönhető, aki a 14. napon belül leégett a hüvelykujjjal befejezett szezonban. A 17. napon a friss Chargerek megsemmisültek a Denver 16-9 során, a harmadik lépést teljesítve.5 dolgot.

Ennek az az oka, hogy a hét elején indexelt BetMGM-nek nagy felelőssége van a Very Dish határidős mezőny 49ers-eiért. Sok más kalauz helyett Esposito azt mondta, hogy a Station “kiváló figura egymással a határidős mezőnyből”. Ezért a könyv arra is vágyhat, hogy magára a videojátékra hívja fel a figyelmet.

A Cowboys-Dolphins feloldotta a Miami -2-t, és az -1.5-re esett ma este a SuperBook NFL-lehetőségeinek 16. heti mezőnyében. A Denver -5,5-tel nyitott a legújabb Anglia ellen, és ma este nincs irány a SuperBook NFL 16. napjának lehetőségtáblájára. Az igazat megvallva a Vegas a liga egyik legtermékenyebb pontszerzési tevékenységét építi fel a szezonban. Ennek ellenére a belépők száma valójában 4/1. lépés, a pénz pedig majdnem 3/1. lépés az Over esetében. Az egész december 17-én, 42,5-én nyílt meg, és körülbelül egy óra múlva a 43-as csúcsot érted el. A Történelem Szombat csökkenést hozott, így 41,5 lehet, a minap a második szakaszt is 41 és 40,5 között váltogatva töltötte.

Kansas városi területe soha nem volt lenyomva, és a lila terület forgalmának néhány második-50 százalékát kikényszerítheti. Azonban Andy Reid katonái egy jó 5-0-s SU-t kapnak, és ma már az ATS-t riposzthatod. “Amikor felhalmozták a Niners-t, a végeredmény a dupla vagy semmi volt. A legtöbb nyereményt megtehetjük, különben a legnagyobbat veszítjük. Így lehet, hogy nem lesz rossz” – mondta Shelton.

sportingbet promóciós kód

Az új 49ers abban az évben érkezett, amelyről nagy vita folyik a hátvédekről, és holtversenyben zárhatja le az NFC legjobb számát. Brock Purdy 4280 m-re szervezett és 31 touchdownt szerezhet az első teljes éven belül, mint jó kezdő. Legyen tájékozott a régióban regisztrált sportfogadók legújabb Very Pan lehetőségeiről. Optimalizálja bankrollját a legjobb áron, kiemelve a környezetbarát. Nem érted, hogy valami nem volt elmondva?

Tennessee Titans Versus Miami Whales Odds

A legújabb Ravens valójában a 3.5-ös lépés az Ön erős néhány módszeres lépése, amely a legújabb Bengals-on van. Cincy valójában 54%-ot vonz a nagyon korai hagyatéki bérletektől, 53%-ot pedig a korai átadástól. A teljes ráadásul mozgásban van, a 42.5-től nyílik meg, szombat délutánig 46 évesen segít, és óra előtt 46,5-öt tölthet. Mégsem, a vadonatúj Lower than valójában 57%-ra figyel a belépőtől/70%-ra a pénzből. Az egyik felsorolt, nagyon korai elterjedt élvezet valójában izmos a Seahawksnál, a fogadások 69%-ában, és a készpénz elsöprő 97%-ában.

Tudsz fogadni az új Nfl Write-re?

Amelyekben a játékok alig kínálnak néhány egységesen párosított csoportot, a lényeg: Próbáljon ki egy olyan piacot, amelyet a vadonatúj sportfogadók használnak az érzés fokozására.Ami az új NFL szerencsejáték oddsokat illeti a friss MoneyLine-on, a videojáték megnyerésének favoritja jó rossz számmal lesz látható. Ez azt jelenti, hogy kétszáz dollárt kell feltennie a csapatra, hogy száz dollárt nyerjen (+ a kezdeti tét vadonatúj hozama). Az atléta kellékei között ma este Rams visszakapja Kyren Williams When Touchdownt. Ő lehet a legújabb -170 kedvenc, és ő használja fel a rendkívüli pénzt a friss When TD iparágban.